Nyt on ensimmäiset tiskirätit neulottu ja koekäytetty. Ihan hyvinhän noilla pyyhkii, ja tuntuu tehoavan meidän (rasittavaan) tiskipöytään paremmin kuin kaupan luutut. Eli näitä syntyy jatkossa varmaan enemmänkin :)

3455758682_9ac7853d75.jpg

Ohje: Little Arrowheads / oma inspiraatio
Lanka: Novita Bambu (514)
Puikot: 3,5 mm
Menekki: 20 + 23 = 43 g

Bambu oli tosiaan lankana minulle uusi tuttavuus. Tällaisessa pienessä projektissa menetteli, mutta isommassa työssä saattaisi mennä hermot tuon halkeilevuuden ja joustamattomuuden kanssa. Mukavan tuntuista lanka tosin oli, joten saatan antaa langalle vielä uuden mahdollisuuden muussakin kuin tiskirättien muodossa. On tosin aika hintavaa lankaa, joten mitään kovin isoa projektia ei tästä raski tehdä, kun yksi kerä riittää vain kahteen tiskirättiin. Jäi kerästä tosin pieni nöttönen jäljelle, ja siitä ajattelin virkata jonkun kukkasen, ettei jää nurkkiin pyörimään.

Sitten niihin Tallinnan tuliaisiin :) Ei niitä vyyhtejä ollutkaan "kuin" viisi ja lisäksi kaksi kerää muuta lankaa. Tuota vihreä-pinkkiä (toinen vasemmalta) mulla onkin jo ennestään, ja siitähän olen tehnyt toisen Revontuleni. Tuosta harmaasävyisestä langasta äiti tilasi huivin itselleen, ja sitä aloittelin eilen yöllä ennen nukkumaanmenoa. Hirveä hinku neuloa sitä eteenpäin, että näkee ensimmäisen värinvaihtumiskohdan :D

3452930763_cee7f3ba34.jpg3452934889_e1849e91a2.jpg3454940165_67fcb2fd79.jpg

Tuosta vaaleanpunaisesta langasta pitäisi kuulemma tehdä serkulleni villatakki. Äiti oli lankakaupan myyjältä kysynyt, paljonko lankaa tarvitaan nelivuotiaan takkiin, ja hänen mukaan nuo kaksi kerää riittävät! Uskallan olla eri mieltä, joten täytyy ostaa jotain muuta lankaa kaveriksi.

Eilisellä langanhakureissulla sain mukaani vain nuo ylemmät vyyhdit ja vaaleanpunaiset langat. Aamulla äitiltä tuli viesti, että laukusta oli löytynyt vielä yksi vyyhti, ja mulla tuli hirveä kiire lähteä heti sitä hakemaan. Malttamaton? :D

Pidemmittä puheitta, leppoisaa loppuiltaa! Toivottavasti ehdin tallentaa tekstin ennen kuin koneesta loppuu akku ;D