Kylläpä meinaa olla hankalaa tämä bloggaaminen. Ensin ei meinaa saada hyviä kuvia otettua ja sitten ei saa aikaiseksi kirjoittaa. Eka sukka valmistui sukkelaan, mutta toista sai odotella yli viikon. Tulipahan lopulta valmiiksi, eikä näillä mikään kiire ollutkaan, kun vasta tämän kuun lopulla menee synttärilahjaksi.

Ohje: Olga-sukat
Lanka: Novita Nalle Kukkaketo (817 ruusu)
Puikot: 3 mm
Menekki: 87 g

Inspiraation näitten tekemiseen sain Letun ihanista sukista. Minäkin jätin varren alaosasta joustimen pois ja neuloin koko varren 64 silmukalla ilman kavennuksia. Jatkoin mallineuletta myös jalkapöydän päällä. En tiedä oisko nuo langankierrot pitänyt neuloa kiertäen, ettei tulisi reikiä niiden kohdalle, mutta eipä ne minua häiritse noinkaan.

Taas tuli todettua, ettei ole nuo valmiiksi raidoitetut langat mua varten. Häiritsee ihan suunnattomasti, kun sukista ei saa identtisiä. Eihän se tuolla muualla sukassa haittaa, mutta esim. kantapään ja kärkikavennusten kohdalla olis suotavaa, että raidat menee suunnilleen samoissa kohdissa. En tajua miten mulla aina jälkimmäisen sukan kohdalla lanka "edistää", eli väri meinaa vaihtua aikaisemmin, vaikka kuin aloitan sukan samasta kohtaa väripätkää ja neulon samalla käsialalla. En myöskään edelleenkään tykkää tuosta Nalle-kerän uudesta koosta, kun saa aina jännätä, että tulikohan tehtyä liian pitkät varret ja riittääkö lanka. Kerästä jäi jäljelle ärsyttävän pieni nöttönen, jota ei saa oikein mihinkään tungettua. Pitänee käyttää vauvan sukissa raitoina.

Tällaista tällä erää. Valmiina olisi myös yksi huivi, yritän blogata senkin pikapuoliin. Mutta ensin saunaan. Mukavat illanjatkot kaikille!