Tuntuu, että on kamalasti asiaa, kun ei ole pariin viikkoon kirjoitellut. Vielä ei ole tosin mitään valmista näytettävää, mutta tarkoituksena olisi saada Sagittaria tänään valmiiksi. Tuntuu kyllä, ettei se ikinä valmistu! Silmukoita vain tulee lisää ja kerrokset pitenee... Juuri aloittelin viimeistä kaaviota, eli toivoa kuitenkin on. Sunnuntainahan huivin pitäisi päästä käyttöön siellä miehen kummitytön rippijuhlissa. Hänellekin olisi ollut kiva tehdä jotain lahjaksi, mutta kun noille teineille on niin vaikea keksiä jotain ;) Varsinkin, kun tämä kyseinen henkilö ei käytä mitään "massamuotivaatteita", vaan hänellä on vähän erilaisempi tyyli.

Parin viikon päästä on toisetkin juhlat tiedossa, nimittäin mummuni 80-vuotispäivät. Olisi ihana antaa mummulle jotain itsetehtyä. Aluksi mietin jotain huivia, mutta en oikein osaa päättää, että mikä sopisi. Lankaakin pitäisi käydä ostamassa, kun ei ole mitään huivilankoja varastossa. Äiti ehdotti, että tee jotkut "hienommat" sukat. Ajattlin siis tehdä Kertut, mutta se huivikin olisi kyllä kiva, jotenkin juhlavampi kuin pelkät sukat. Vaikka Kertutkin ovat tosi hienot. No, teen ainakin ne, jos en muuta keksi. Ideoita otetaan vastaan!

Mummun synttäreitä vietetään Tampereella, joten ajattelimme tehdä samalla pienen kesälomareissun, kun sinne asti lähdetään. Käydään mutka Helsingissä ja sitten Tallinnaan! Tätä oon odottanut siitä asti, kun tajusin, että sieltä saa kaikkia ihania lankoja ja puikkoja halvemmalla kuin täältä! Tosin budjetti ei ole mikään suuri, kun en saanut niitä kesätöitä ja kotona odottaa rahaa syövä pihanlaitto, mutta aion ostaa ainakin lankaa Revontuli-huivia varten. Nyt kaikilta Tallinnassa lankaostoksilla käyneiltä vinkkejä! Paljonko suunnilleen maksaa se liukuvärjätty villa tuota huivia ajatellen ja mistä sitä voi ostaa? Ei kai hinnoista tarvi tinkiä? Muuten voi jäädä langat ostamatta, vihaan sitä puuhaa... Ajattelin myös käydä Karnaluksissa, vaikka en sieltä mitään ostaisikaan. Pitää käydä vähän katsomassa, että mitä kaikkea sieltä voikaan sitten ostaa, kun on rahatilanne vähän parempi.

Huomenna olisi KIP-päiväkin. Oulussa KIPpaillaan torilla ja mulla on ainakin vakaa aikomus mennä paikalle. Jos vain jaksan herätä ennen kymmentä ;P Olisi tosi mukava mennä, kun en ole aikaisemmin neuletapaamisiinkaan vielä uskaltautunut. Toivottavasti on kaunis sää!

Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille blogini lukijoille! :)